Revitalising an office building with a prominent position in the City of London, close to London Wall and Moorgate

Main moves

We were appointed by EPIC to bring new life to a dated building in a prime location. Our design creates a crisp and contemporary exterior with rectangular Bath stone alongside dark anodised metalwork. Replacing the sixth story adds a full floor plate to the space, with the addition of roof terraces on the third and sixth floors. We completely refreshed the entrance and reception area with back-lit glass, Bateig Blue stone flooring, new seating and a specially commissioned artwork by Nobuhiro Nakanishi. Large picture windows open up the space and connect the reception area to the street and square outside.

Previous and proposed view from Aldermanbury Square
Reception area with commissioned artwork by Nobuhiro Nakanishi
Replacement sixth storey with new roof terraces