Delivering a fast-track office redesign to provide fresh new spaces for a financial client’s London office

Challenge

We were commissioned to lead a fast-track redesign and fit-out of two floors at 1 St Martin’s Le Grand. The brief required a workspace for up to 400 staff, as well as a dedicated client suite. We worked closely with our client over a tightly planned 12 week programme to deliver a space that would meet detailed requirements to ensure high levels of security, privacy and brand application. Deep floor plates allowed us to create centrally-positioned meeting rooms, as well as breakout and café areas, and a gallery space at the heart of the office. A separate client suite adheres to the design principles of the Private Bank's global offices, providing continuity and familiarity for the brand’s customers.

Breakout area

“We were able to meet the ten-week deadline because we gave the contractor a very detailed design, so they knew exactly what had to be done and where. This only happened because of the architect we settled on.”

Tony Brady, CBRE Project Management

Private rooms and meeting spaces
Cellular open plan spaces are defined by colour